Zidne naljepnice, satovi i ostale dekorativne naljepnice, namijenjene uređenju interijera i eksterijera. Proizvodnja, dizajn i prodaja. WALLTATTOO je HRVATSKI PROIZVOD i zaštićena marka. Kontaktirajte nas 091 4333 298, ili na info@3dmediart.hr

Želite li osvježiti svoj životni prostor, zauzeti stav ili jednostavno dekorirati svoj život.... Walltattoo naljepnice omogućit će Vam da iskoristite svoj kreativni moment i uljepšate svoj život. Naljepnice su izrađene od PVC folije i koriste se za ljepljenje na sve ravne i nemasne podloge. Bilo da uljepšavate namještaj, ogledala, svog četvorokotačnog ljubimca ili jednostavno želite obogatiti svoje zidove, walltattoo je rješenje dostupno svima.

WALLTATTOO
Nastaje prije 10tak godina kao nastavak uspješne suradnje u dizajnu interijera i ukrašavanju scenografija za potrebe TV i kazališnih produkcija. Nakon 10 godina iskustva na sajmovima i raznim eventima, pokrenuli smo svoju web trgovinu i omogućili svima da iskoriste svoj kreativni potencijal. Ne morate biti dizajner kako bi dekorirali svoj životni prostor.
Na tržištu se pojavljuju razne kopije... provjerite sami kvalitetu i osigurajte si svoju naljepnicu koja će zadovoljiti Vaše prohtjeve.

WEB TRGOVINA www.walltattoo.hr
Pokrenuta je prije 4 godine. U ponudi ima preko 500 motiva. Svaki motiv je dostupan u tri različite dimenzije, a svaka se naljepnica bira između 24 raspoložive boje. Jednostavno sučelje omogućava Vam da napravite prikaz željenog. Odaberite boju svoje površine (zida) i iskombinirajte kombinacije boja naljepnica kako Vam odgovara. Naljepnice se isporučuju izrezane u motive kao na prikazu i nema dodatnih rubova ili podloge. Jednostavna montaža omogućava svakom da montira naljepnicu gdje želi. Naljepnice se lako i skidaju, te ne oštećuju površinu i ne ostavljaju tragove ljepila.
Dostava naljepnica je besplatna i garantira se unutar 15 radnih dana nakon potvrde uplate. Plaćanje možete obaviti kreditnom karticom ili prema predračunu (internet bankarstvom, u fini, banci, pošti ...). Jamstveni rok na ispravnost naljepnice je 12 mjeseci.


 CJELOVITA RJEŠENJA

STANOVI • APARTMANI • SOBE • RESTORANI (ugostiteljstvo) ...
Walltattoo naljepnice najprimjerenije su uređenju interijera. Kada želite obogatiti svoj prostor detaljima, podići vrijednost i stvoriti ugodnije ozračje svojih soba, apartmana, restorana, kafića, hodnika, recepcija... u mogućnosti smo Vam pružiti cijelovita rješenja, a za veće potrebe i uslugu montaže.

POSLOVNI PROSTORI I SAJMOVI
Poslovni prostori često su zamjena za dom i u njima često ugošćujemo i klijente i prijatelje. Želite li uljepšati i obogatiti svoje urede, Walltattoo je rješenje.

NAMJEŠTAJ I BIJELA TEHNIKA
Naljepnice se lagano lijepe i na sve drvene, metalne i keramičke površine, čime se omogučava osvježenje namještaja, kuhinjskih elemenata i površina bijele tehnike (hladnjaka, mikrovalnih i sl.)

OGLEDALA, STAKLA i IZLOZI
Želite li dati poruku ili oglasiti svoje akcije? ili uljepšati svoje tuš kabine? ili uljepšati pogled iz prostora...


WALLTATTOO u maloprodajama
Naše naljepnice možete potražiti i u maloprodajama pod zaštićenim imenom WALLTATOO, WALLTATTOO XS naljepnice, WALLTATTTOO XS satovi.

 
KONTAKTIRAJTE NAS
Za sve informacije posjetite www.walltattoo.hr, ili pišite na info@3dmediart.hr  zovite nas na 091 4333 297, 091 4333 298 ili pratite na facebooku.


 

 


3DMEDIART d.o.o., V. Nazora 28, Mraclin, 10410 Velika Gorica

E. info@3dmediart.hr
W. www.walltattoo.hr

VAT: 25789932882
bank account: HR61 23600 0011 0246 4606

Made by: PencePay.com

 

 

Izrada webshopa: PencePay.com

  

 

Sukladno članku 8. st.2 Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07 i 125/07 – isp., 79/09 i 89/09 – isp.) obavještavamo potrošače da prigovore na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti i u pisanom obliku na:
adresu: 3DMEDIART d.o.o., V. Nazora 28, Mraclin, 10410 Velika Gorica, ili  info@walltattoo.hr
ili podnjeti osobno u našim poslovnim prostorima.
Odgovor na prigovor dobit ćete najkasnije 15 dana od primitka prigovora. Poštovane potrošače molimo da prilikom pisanja prigovora upišu točno ime i prezime, te adresu za adresiranje odgovora.

 [profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 24035592
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem