Zidne naljepnice, satovi i ostale dekorativne naljepnice, namijenjene uređenju interijera i eksterijera. Proizvodnja, dizajn i prodaja. WALLTATTOO je HRVATSKI PROIZVOD i zaštićena marka. Kontaktirajte nas 091 4333 298, ili na info@3dmediart.hr

UPUTSTVA ZA MONTAŽU NALJEPNICA

Naljepnice ne lijepiti na svježe obojane zidove, masne i vlažne podloge. Ne prekrivati rupe na zidovima ili lijepiti na grube zidne površine (fasade, sep).
Idealno za lijepljenje na: zidove, namještaj (lakirani ili presvučen folijom), lakirana vrata, stakla, lim, metal, plastiku papir...
Držite se uputstava za montažu. Reklamacije se neće uvažiti za pogrešno montiranje.

 

 

 

Izvadite naljepnicu iz kutije i rastegnite na ravnu površinu tako da je papir sa crtama prema gore. Transportna folija je možda "izgužvana", ali ne brinite. Ostavite naljepnicu 15 minuta rastegnutu kako bi se ljepilo i papir aklimatiziralo na sobnu temperaturu.
Tako rastegnutu naljepnicu dobro pristisnite lopaticom na ravnoj površini po papiru sa crtama, kako bi se transportna folija dobro primila za sam motiv.
Motiv možete i prerezati škarama, zajedno sa transportnom folijom, u oblike koje želite lijepiti zasebno.


montaza zidnih naljepnica 

Odvojite "papir" sa prugama od transportne prozirne folije i samog motiva u cijelosti. Ukoliko Vam dio motiva ostane na papiru, vratite taj dio nazad i ponovno lopaticom pritisnite po papiru dok se motiv ne zalijepi za transportnu foliju.
Ovo možete raditi i na podu ili na nekoj ravnoj površini.


montaza zidnih naljepnica 

Motiv zajedno sa transportnom prozirnom folijom zalijepiti na željeno mjesto.


montaza zidnih naljepnica 

Lopaticom istisnite zrak i omogučite da se motiv dobro zalijepi na željenu površinu zajedno sa transportnom folijom .


montaza zidnih naljepnica 

Prije skidanja transportne folije pričekajte 10-tak minuta. Zatim fizički odlijepite transportnu foliju od zida i naljepnice. Ukoliko naljepnica ostaje na transportnoj foliji ponovo lopaticom pritisnite naljepnicu i transportnu foliju na zid.


 

 

 

 

 Ukoliko imate veće dimenzije, možete koristiti i ovu tehniku:

Montaza #1

 

Pričvrstite walltattoo na željenu poziciju na zidu samoljepivom trakom. Traku lijepite 30tk cm ispod gornjeg ruba walltattoo-a s obje strane.


Montaza #2


Dio walltattoo-a koji je iznad samoljepive trake odvojite od pozadinske folije.


Montaza #3


Prethodno odlijepljenu pozadinsku foliju odrežite skalpelom ili škarama.


Montaza #4


Odlijepljeni dio walltattoo-a, plastičnom lopaticom zalijepite na zid pazeći da pokretima lopatice istisnete sav zrak između walltattoo-a i zida


Montaza #5


Odlijepite preostali dio pozadinske folije prema dolje. Istovremeno plastičnom lopaticom lijepite walltattoo za zid pokretima lijevo i desno..


Montaza #6


Nakon što ste uklonili pozadinsku foliju i zalijepili walltattoo za zid, uklonite transfer foliju kao što je prikazano na fotografiji.

 

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 24046920
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem