Zidne naljepnice, satovi i ostale dekorativne naljepnice, namijenjene uređenju interijera i eksterijera. Proizvodnja, dizajn i prodaja. WALLTATTOO je HRVATSKI PROIZVOD i zaštićena marka. Kontaktirajte nas 091 4333 298, ili na info@3dmediart.hr

1. WEB TRGOVINA

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Svaki ponuđeni proizvod može se odabrati u ponuđenoj veličini/cijeni i kreirati izgled mjenjanjem boja ili orijentacije. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

Kupnja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija „košarica“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju kreditnom karticom ili uplatom prema ponudi.

Cijene na stranici vrijede za sve oblike plaćanja. 

Odabrane proizvode stavite u košaricu. Nakon završenog odabira, u košarici provjerite odabrano i kliknite "Nastavi naručivanje".

Prijavite se (ukoliko ste registrirani) ili obavite kupnju kao gost.

Ispunite ponuđeni formular, odaberite vrstu plaćanja i završite narudžbu. Ukoliko ste odabrali kartično plaćanje, sustav će Vas preusmjeriti na zaštićenu stranicu autorizacije naplate. Nakon plaćanja dobit ćete obavijest o autorizaciji plaćanja. Ukoliko ste odabrali plaćanje općom uplatnicom/virmanom, mailom ćete primiti podatke o narudžbi i o plaćanju.

Mailom ćete primiti sve potrebne podatke o narudžbi, račun i obavijest o dostavi.

Svi gore navedeni uvjeti kupnje vrijede za područje cijele Republike Hrvatske.

 

Naplata/autorizacija

1. Platiti uplatom na žiro-račun poduzeća STUDIO VELIČAN d.o.o. u skladu s ponudom prema kojoj se uplata vrši.
2. Kreditnim i/ili debitnim karticama: American Express, MasterCard, Diners, Visa

American Express  Mastercard   maestro  visa Diners  Dyscover

 

American Express  Mastercard  visa

 

Dostava

Cijena dostave je BESPLATNA za cijelo područje Republike Hrvatske. Dostava u zemlje EU naplaćuje se. Rokovi dostave su do 15 radnih dana. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, a eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku. Naručeni proizvod je potrebno izvaditi iz pakiranja i zalijepiti u skladu s uputama za montažu u roku 30-tak dana od dospijeća pošiljke.

 

Reklamacije

Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku. Naručeni proizvod je potrebno izvaditi iz pakiranja i zalijepiti u skladu s uputama za montažu u roku 10-tak dana od dospijeća pošiljke. U protivnom bi proizvod mogao izgubiti svojstva bitna za njegovu uporabu zbog materijala korištenih pri izradi. 

STUDIO VELIČAN d.o.o. jamči da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno proizvedu. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. 

Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca. Kupčevo je pravo da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:

  • dostava proizvoda koji nisu naručeni
  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom pakiranja i dostave

Isporuke

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo, potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

Ostali uvjeti prodaje

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

STUDIO VELIČAN d.o.o.  zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

 

2. PRAVNE ODREDBE 

Korištenje stranica www.walltattoo.hr

Korištenjem usluga naših web stranica, prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka 3DMEDIART d.o.o. , te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. 3DMEDIART d.o.o ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

 

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.walltattoo.hr su vlasništvo 3DMEDIART d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

WALTATTOO zidne naljepnice u vlasništu3DMEDIART d.o.o, obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici 3DMEDIART d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka


Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

WSpay

 

 

Za sve informacije obratite se na 091 4333 298 ili 091 4333 297 ili mailom na info@walltattoo.hr

 

Kontakt podaci: 

3DMEDIART d.o.o., V. Nazora 28, Mraclin, 10410 Velika Gorica

E. info@walltattoo.hr
W. www.walltattoo.hr

VAT: 25789932882
bank account: HR61 23600 0011 0246 4606

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 24067208
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem